Amb gairebé 50 anys i dues generacions familiars, Carns Romeu S.L., ha anat creixent i desenvolupant-se dins el mercat de les empreses càrniques fins a esdevenir un referent a Catalunya.

Les instal·lacions centrals, situades a Gelida, en l’Alt Penedès, són una bona demostració de l’esforç que dediquem al constant desenvolupament per oferir tant el millor producte com el millor servei.

Centrem la nostra activitat en l’especejament de carns fresques (boví, porcí i oví) i l’elaboració dels nostres productes de xarcuteria i elaborats. Controlem el procés des de la granja fins a la cuina, seleccionant en viu a les granges de proximitat per assegurar la qualitat i traçabilitat del producte final.

El principal valor afegit és la precisió en el tall segons el gramatge de cada client. Això permet, que tant en fresc com en IQF, les racions que ofereixen els nostres clients s’ajustin als grams de carn que necessiten segons l’escandall de cada plat.

L’any 2016, incorporem una nova marca, Pere Romeu Selecció, que neix de la inquietud i l’entusiasme d’arribar més enllà i donar èmfasi i noves possibilitats a una sèrie de productes seleccionats prèviament. Una selecció amb productes de gran valor gastronòmic i altres amb un valor tradicional que és necessari mantenir i donar noves perspectives, d’aquests, dins d’una carta.

A Carns Romeu S.L., continuarem oferint solucions de qualitat i de confiança per adaptar-nos a les necessitats de cada client.

empresa1
empresa2
empresa3

Empresa

PROXIMITAT

Col·laborem amb productors locals
i els integrem a la nostra cadena
de valor.

SERVEI

Una àmplia flota logística amb dues
temperatures ens permet arribar a
temps i garantir la qualitat.

TRADICIÓ

L’experiència i dedicació de
gairebé 50 anys ens consolida
com un referent del sector.

INNOVACIÓ

Incorporem processos, tecnologia
i productes per adaptar-nos a les
darreres tendències.

ASSESSORAMENT

Gràcies a la nostra estructura
comercial, arribem i compartim
amb els nostres clients les darreres
novetats del mercat.

A MIDA

Tallem, envasem i servim
el producte d’acord amb les
vostres necessitats.