producte2_710x431.jpg

Botifarra crua i botifarra crua pagès


És un embotit cru que s'elabora amb les carns més nobles del porc: carn d’espatlla o de cuixa i cansalada viada, amanides amb sal i la botifarra pagès amb pebre negre. S'emboteix en un budell de porc, es lliga i ja queda llesta per a la comercialització.

Són un producte emblemàtic de casa nostra i es converteixen en protagonistes de plats típics de la gastronomia catalana, com la botifarra amb mongetes, les coques de recapte, a la brasa, esparracada amb bolets,...

Un consell per la seva preparació és que per evitar que les botifarres es trenquin quan les cuines, punxa-les per diferents llocs.

Elaborada a base de la carn i el greix del porc, és un aliment energètic, ric en proteïnes d'alt valor biològic i vitamines del grup B. També se'n destaca un contingut important de ferro. Dins d'una alimentació variada i equilibrada el seu consum setmanal és totalment aconsellat.

En la nostra línea de botifarres fresques en destaquem la botifarra crua i la botifarra pagès (amb pebre) i la manera de comercialitzar-les és, la primera amb safates termosellades de 8 i 15 peces o 3kg de botifarra a tira i la botifarra pagès amb safates termosellades de 15 unitats o de 3Kg en tira.